Najave i novosti

"Ledenu čaroliju" u sezoni 2018./2019. posjetilo čak 70.000 posjetitelja, što je 15.000 više nego lani


"Ledena čarolija" ove je godine postigla najbolje rezultate u posljednje četiri godine. S Kapucinskog trga klizalište je ove sezone preseljeno na Stari grad, a kako bi sve bilo još zanimljivije Varaždincima i brojnim gostima koji su Varaždin posjetili tijekom adventa, klizalištu je dodan i ledeni tobogan – trideset metara dugački ledeni spust, jedinstvena atrakcija te vrste u Hrvatskoj.

"Ledena čarolija" na Starome gradu održavala se od 6. prosinca 2018. do 20. siječnja 2019. Ove godine klizalo je 26.000 klizača, čak tisuću više nego lani, a na ledenom toboganu zabilježeno je 34.000 spustova. Ukupan procijenjeni broj posjetitelja manifestacije je 70.000 što je čak 15.000 posjetitelja više nego lani. S obzirom na brojčane pokazatelje, ledeni tobogan je odlično prihvaćen, te zajedno s klizalištem i ugostiteljskom ponudom na Starom gradu, uvjerljivo održava status najatraktivnijeg sadržaja Adventa u Varaždinu.


Škola klizanja održat će se i u ponedjeljak poslijepodne


Iako najavljena do 11.1. , škola klizanja održat će se još i u ponedjeljak 14.1. Od 15.00 do 16.30. u tom vremenu klizalište je rezervirano samo za polaznike škole i trenere.


Škola klizanja za predškolsku i školsku djecu od 2. do 11. siječnja 2019. (osim u dane vikenda)


Škola klizanja održava se od 2. do 11. siječnja osim u dane vikenda, prijepodne u terminu od 8.30 do 11.15, a poslijepodne u terminu od 15.00 do 16.30.

U TIM TERMINIMA, KLIZALIŠTE JE REZERVIRANO ISKLJUČIVO ZA TRENERE I POLAZNIKE ŠKOLE KLIZANJA.


Ledena čarolija začarala mlade i stare


Na Dan Grada Varaždina, 6. prosinca, otvoreno je klizalište, ledena staza i ledeni tobogan, te je od toga dana u svojoj punoj funkciji.

Pozivamo sve posjetitelje Adventa u Varaždinu da obavezno posjete najveću atrakciju ove sezone, uživaju u adrenalinskom spustu na ledenom toboganu te klizanju u bajkovitom ambijentu varaždinskog Starog grada.


Otvorenje klizališta i ledenog tobogana na varaždinskome Starom gradu u četvrtak, 6. prosinca od 17.00h uz dar posjetiteljima povodom Dana grada - besplatni tobogan!


Zbog previsokih temperatura odgađa se ranije najavljeno otvorenje 'Ledene čarolije' na varaždinskom Starom gradu.

Novi termin otvorenja je četvrtak, 6. prosinca, na Dan Grada Varaždina kada će klizalište s ledenom stazom i ledeni tobogan biti otvoreni za posjetitelje od 17.00 sati, a toga dana će korištenje ledenog tobogana biti besplatno. Pozivamo vas da iskoristite prigodu i besplatno isprobate ledeni tobogan, najveću atrakciju ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu. Ujedno zahvaljujemo na razumijevanju svima koji s nestrpljenjem očekuju otvorenje 'Ledene čarolije', uz dobrodošlicu na Stari grad u novom terminu!


Organizacija

ORGANIZATORI

SPONZORI